ÇANAKKALE / GÖKÇEADA - Gökçeada Ortaokulu

Gökçeada Ortaokulu

FATİH MAH. YALI CAD. NO 14B GÖKÇEADA / ÇANAKKALE
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Başarılar
2007/2008 Eğitim Öğretim Yılında SBS’ de ilçe 6. sınıflarda 9. ve 8. sınıflarda da 53. olmuştur. 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında SBS’ de 3 öğrencimiz Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kazanmıştır. 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında SBS’ de 7 öğrencimiz Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 2 öğrencimiz diğer Anadolu Liselerini ve 1 öğrencimizde Gelibolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni kazanmıştır.
09:00 - 12:25 13:30 - 14:00
Deniz yolu
Adres : Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi, No 14, Gökçeada/ ÇANAKKALE
İlçe Merkezi